Skip to content

Takarbeten

Vi kan hjälpa er med allt från takrenovering till takarbete och vi har både skickliga plåtslagare med yrkesbevis och erfarna snickare. Tillsammans med sina höga kvalitetskrav har de lösningarna och kunskapen för att leverera hållbara, funktionella och snygga resultat.

Tegeltak

Vi har stor erfarenhet av renoveringar av tak med takpannor. Vår styrka är att vi snabbt ser vilka problem ett tak kan ha och vilka lösningar som finns. Att vi är plåtslagare är oerhört värdefullt när vi jobbar med taken.

Plåttak

Vi utför dom flesta typer av plåttak. Traditionellt vackert gediget falsat plåttak passar dom flesta former och varianter, måttanpassas, tillverkas och monteras efter takets formgivning.

Papptak

Papptak har många fördelar. Om det installeras på ett korrekt sätt är det ett kostnadseffektivt material som håller i många år. Det är enkelt och snabbt att lägga och är mindre kostsamt än andra material.

Takavvattning

En effektiv och bra takavvattning är viktig för att undvika fukt- och vattenskador på fastigheten. Vi rekommenderar produkter som ger den rätta funktionen och hållbarheten för att kunna erhålla så bra funktion som möjligt hos regnvattensystem.

Bandtäckning

Bandtäckning kan användas på alla typer av byggnader/tak. Taklutningen bör inte understiga ca 6 graders lutning.

Betongpannor

Vi PJ plåtslageri och byggtjänst har en fullutrustad, modern plåtverkstad med utrustning som gör det möjligt för våra plåtslagare att tillverka, leverera och montera plåtarbeten på bestämd tid.

Takfönster

Takfönster släpper in mycket naturligt ljus och ger känslan av ett större rum. Lämpar sig för dig som bor i hus med vinklade tak där vanliga fönster inte går att montera. Vi PJ Plåtslageri och Byggtjänst hjälper dig med nästa fönsterprojekt!

Byggställning

Vi PJ plåtslageri och Byggtjänst använder oss alltid av våra egna ställningar, till både små och stora projekt.

Snöskottning

Snömängder och temperaturskillnader i kombination med ett taks lutning och övriga egenskaper skapar på vintern risk för istappar och snöras. Vi hjälper er med snöskottning på ditt tak!

Servicearbeten

Vi på PJ Plåtslageri och Byggtjänst utför servicearbeten på bland annat papptak, plåttak och tegeltak.

Totalentreprenad takbyte

Vi åtar oss mer än gärna totalentreprenader för takbyten där vi tar ansvar för att ditt tak blir så bra som möjligt när det kommer till utseende, kvalité och säkerhet.

Läckage

När skadan redan är skedd och taket släpper in vatten i bostaden, bör du handla snabbt för att förhindra ytterligare förödelse. Kontakta oss så hjälper vi dig om det uppstått problem!

Lertegel

Det finns inget vackrare än ett klassiskt svenskt tegeltak. Det är naturligt rött och bleks aldrig. Dessutom blir det bara vackrare med åren.

PJ Plåtslageri & Byggtjänst

Vi PJ plåtslageri och byggtjänst har en fullutrustad, modern plåtverkstad med utrustning som gör det möjligt för våra plåtslagare att tillverka, leverera och montera plåtarbeten på bestämd tid.

Vi tar fram exakta speciallösningar utifrån våra kunders egna mått och önskemål. Ett äkta hantverk som vi utför med största precision, tillverkat från planplåt av kvalité. Välkommen med din offertförfrågan!

Vill du veta mer eller har du frågor?

Vi svarar gärna på din frågor. Ring oss så kan vi hjälpa dig med just din förfrågan!