Skip to content

Om oss

Snickare och plåtslagare att räkna med

 

Bygg & Snickeri

Takrenoveringar, fasadrenoveringar, tillbyggnationer och ombyggnationer. Med känsla för kvalité och utseende tar vi gärna fram ett koncept som passar dig. Inga jobb är för små, vi löser problemen.

Plåtslageri

Från plan plåt till färdig detalj, från idé till produkt. Med öga för bra lösningar samt känsla för detaljer utför vi allt från små fönsterbleck och lister till stora tak och byggnationer.

Vision & Affärsidé

Vår vision är att ständigt utvecklas och följa med i utvecklingen. Vi vill vara ett företag där personal vill jobba för utan bra personal har man inget bra företag. Vi är stolta över varandra och på så sätt blir vi oslagbara.

Vårt största mål är nöjda kunder och att på sikt bygga upp ett gott rykte där alla enbart har goda lovord om oss och kan rekommendera oss. Det är viktigt att alla inblandade parter ska må bra och känna sig nöjda.

Se våra plåtslageritjänster

Läs mer och kika in våra populära plåtslageritjänster.

PJ Plåtslageri & Byggtjänst

Vi PJ plåtslageri och byggtjänst har en fullutrustad, modern plåtverkstad med utrustning som gör det möjligt för våra plåtslagare att tillverka, leverera och montera plåtarbeten på bestämd tid.

Vi tar fram exakta speciallösningar utifrån våra kunders egna mått och önskemål. Ett äkta hantverk som vi utför med största precision, tillverkat från planplåt av kvalité. Välkommen med din offertförfrågan!